Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș: Cea mai bună investiție pe care o țară o poate face pentru un viitor mai bun este în educație - Ziarul de Maramures

Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș: Cea mai bună investiție pe care o țară o poate face pentru un viitor mai bun este în educație

Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș: ”Cea mai bună investiție pe care o țară o poate face pentru un viitor mai bun este în educație.”

Cu cât generațiile de azi vor beneficia de un act educațional de calitate, cu atât mai prosper și luminos va fi viitorul nostru mâine. Fără educație de calitate nu putem avea nici sănătate de calitate, nici economie performantă, nici infrastructură modernă și lista poate continua. Tocmai de aceea, investițiile în educație, grija pentru elevi și profesori au fost mereu priorități ale PSD și așa vor fi și în viitor, consideră demnitarul.

Senatorul Vlașin are un mesaj pentru toți elevii care de astăzi încep un nou an școlar.

”Astăzi, când începe un nou an școlar, doresc să le transmit tuturor elevilor, dascălilor și părinților, mult succes și cele mai calde urări de sănătate, înțelepciune și răbdare. Numai împreună, uniți de același deziderat și conștienți de importanța educației în viața fiecărui om și a fiecărui popor, putem avea un sector educațional de calitate, performant, coerent și modern, care asigură șanse egale tuturor elevilor, care recompensează și respectă dascălii, care răspunde nevoilor părinților și care va forma specialiști și oameni mai buni pentru România de mâine. Mult succes în noul an școlar!”, transmite Sorin Vlașin, senator al României.

„O educație bună este izvorul întregului bine în lume.” (Immanuel Kant)

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!