Tinerii social-democrați maramureșeni, alături de preşedintele Denis Covaci la Vadu Izei - Ziarul de Maramures

Breaking News

Tinerii social-democrați maramureșeni, alături de preşedintele Denis Covaci la Vadu Izei

Tinerii social-democrați maramureșeni, alături de preşedintele Denis Covaci, au participat joi, 6 aprilie 2023, la Vadu Izei, la Consiliul Politic Județean al organizației de tineret.

În cadrul întâlnirii, s-a analizat și votat raportul de activitate al anului precedent, s-au validat alegerile președinților aleși, s-a propus și adoptat un calendar de acțiuni pentru anul în curs și a fost votat secretarul organizației în persoana lui Dragoș Vlad. La eveniment a participat și Petru Vlașin, primarul comunei Vadu Izei, care a transmis un mesaj de încurajare și de felicitare pentru tinerii prezenți.

Denis Covaci, președintele TSD Maramureș: ”Din vara anului trecut, de când am fost numit președinte al organizației județene de tineret a PSD, am încercat să aduc cât mai mulți oameni și să pornesc cât mai multe acțiuni pentru informarea și dezvoltarea tinerilor. Acum, prin intermediul întrevederilor, încercăm să ne cunoaștem, să ne sudăm relațiile și să aducem un plus în societatea noastră. Totul necesită timp și răbdare, însă alături de actuala echipă, am încrederea că vom reuși tot ce ne propunem.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!