(VIDEO)Deputat Darius Pop: PSD și PNL trebuie să înceteze cu atitudinea arogantă la adresa fermierilor și transportatorilor români - Ziarul de Maramures

(VIDEO)Deputat Darius Pop: PSD și PNL trebuie să înceteze cu atitudinea arogantă la adresa fermierilor și transportatorilor români

La sfârșitul săptămânii curente, deputatul Darius Pop a susținut o conferință de presă la sediul AUR Maramureș. Alături de demnitar a fost Gabriela Hofer, președintele Organizației de Femei AUR Maramureș și Dorin Coste, președintele Comisiilor de Specialitate AUR Maramureș.

Temele abordate în cadrul conferinței de presă au vizat TREI solicitări respectiv, AUR solicită conducerii Parlamentului convocarea Parlamentului pentru identificarea de soluții cu privire la problemele fermierilor și a transportatorilor români; AUR solicită președintelui României să ceară un mandat Parlamentului pentru un acord de garantare a securității Ucrainei. Situația disperată din sistemul sanitar, a fost un al alt subiect important, abordat în cadrul conferinței de presă de Gabriela Hofer.

Deputat Darius Pop, președinte AUR Maramureș: ”AUR solicită convocarea unei ședințe extraordinare a Parlamentului României pentru identificarea de soluții pentru fermierii și transportatorii români. Observăm incapacitatea Guvernului Ciolacu în a rezolva revendicările protestatarilor. În ultimele zile, nu am văzut decât promisiuni deșarte, sfidare și aroganță din partea miniștrilor Cabinetului Ciolacu. PSD și PNL trebuie să înceteze cu atitudinea arogantă la adresa fermierilor și transportatorilor români. Aceștia au fost forțați să iasă din casele lor din cauza nepăsării și a bătăii de joc a actualilor guvernanți. (…) Problemele transportatorilor și a fermierilor trebuie discutate acum și nu peste un an. (…)” (Declarația integrală a deputatului Darius Pop, în VIDEO)

Gabriela Hofer, președinte Organizația de Femei AUR Maramureș: ”Aș dori să atrag atenția astăzi asupra situației disperate din sistemul sanitar. Există riscul ca în scurt timp, România să rămână fără medici de familie. Acest lucru se poate întâmpla începând chiar cu luna februarie când vor intra în vigoare noile valori ale punctelor oferite medicilor de familie, pentru fiecare pacient, pentru serviciile medicale, fapt ce poate fi constatat din documentele publicate pe siteul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate unde vedem clar că (…). (Declarația integrală a președintei OF AUR MM și solicitarea în VIDEO)

CLICK: Gabriela Hofer vorbește deschis despre situația medicilor de familie și atrage atenția asupra unui posibil exod

Dorin Coste, președintele Comisiilor de Specialitate AUR Maramureș: ”AUR prin reprezentanții săi, solicită președintelui României să nu se subroge autorității Parlamentului, să solicite Parlamentului o sesiune extraordinară pentru a cere un aviz în legătură cu votul pe care România și-l va exprima în localitatea (…). America are în spate două unități bancare importante care negociază cu președintele Ucrainei mult mai mult decât ceea ce poate oferi România în privința securității și securizării frontierelor noastre. Suntem în proximitatea unei țări cu pericole iminente. Nu cred că am ajuns să jucăm cartea pe care poporul român și-ar fi dorit-o . Am ajuns să ne vindem mai ieftin decât orice alt neinteresat. Toate acestea ne vor costa în viitor (…)” (Declarația integrală a președintelui Comisiilor de Specialitate AUR MM,  Dorin Coste în VIDEO)

La finalul conferintei de presă, Darius Pop a punctat faptul că, nu se dorește altceva decât ca vocea românilor să fie auzită.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!