Dr. Vasile Pop: ”Numărul cazurilor este în scădere. Avem medicamente, avem tot ce trebuie”. Incidența în Maramureș: luni-2,56, marți-2,43/1000 de locuitori

Medicul Vasile Pop a precizat astăzi, 16 noiembrie, pentru Ziarul de Maramureș faptul că numărul pacienților infectați cu SARS-CoV-2 care ajung la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare este în scădere.

În unitatea medicală există 102 paturi alocate pacienților infectați cu COVID-19. Din acestea 22 sunt la ATI, iar restul reprezintă secțiile, printre acestea numărându-se și Pediatria unde, la ora actuală, există patru paturi ocupate din zece.

Dr. Vasile Pop, Spitalul Județean de Urgență Baia Mare: ”Au început să scadă numărul de cazuri COVID-19 inclusiv la Terapie Intensivă și pe secții, în ultimele zile. Dacă până acum tote cele 22 de paturi din ATI erau ocupate, în această dimineață aveam 20 de pacienți. Sâmbătă spre exemplu au fost 19. Se simte și pe presiunea care există în UPU și aici mă refer la numărul de consultații etc. Avem medicamente, avem tot ce trebuie pentru tratarea pacienților.”

Luni, 15 noiembrie, municipiul Baia Mare figura pe raportul Direcției de Sănătate Publică Maramureș cu o incidență de 4,02/1000 de locuitori. Dacă tot ieri, la nivelul județului incidența a fost de 2,56 astăzi incidența este de 2,43/1000 de locuitori.

AICI-Incidența în LOCALITATEA TA, marți, 16 noiembrie 2021

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!