Un ajutor pentru gurmanzi, în POST: soia sau ”carnea vegetală”
Numită și carnea vegetală, soia este o sursă excelentă de proteine vegetale, conține potasiu,…
Mai multNumită și carnea vegetală, soia este o sursă excelentă de proteine vegetale, conține potasiu,…
Mai multCu flori galbene, pictate parcă cu raze de soare primăvăratic, păpădia are o mulțime de aplicații…
Mai multÎn bolile ficatului și ale căilor biliare se recomandă 5-6 mese pe zi reduse cantitativ. Un aspect…
Mai multȘcoala Postliceală Sanitară ”Carol Davila” Baia Mare și Inspectoratul Școlar Județean Maramureș…
Mai multFostul manager al Spitalului de Pneumoftiziologie din Baia Mare, Gabriela Hofer, a făcut o scurtă…
Mai multDe ce? Pentru că alimentația de post duce la consumul de carbohidrați peste limita admisă, ceea…
Mai multCarențele de vitamine și minerale care apar în urma postului sunt extrem de periculoase pentru sănătatea…
Mai multÎn bucătăria mea, dacă nu miroase a pătrunjel, înseamnă că în aceea zi nu am gătit nimic!…
Mai multPostul se adresează de principiu persoanelor fără probleme semnificative de sănătate. Persoanele…
Mai multUrzica, plantă de leac și de uz gastronomic, utilizată într-o multitudine de rețete este vedeta…
Mai mult
Comentarii recente