Domnițele râului obțin prima victorie stagională - Ziarul de Maramures

Domnițele râului obțin prima victorie stagională

Cu doar două remize în primele opt etape stagionale „domnițele râului” se vedeau nevoite să abordeze la victorie duelul cu ocupanta locului opt, A.C.S.Ladies Târgu Mureș.

Primele 30 de minute au stat însă sub semnul echilibrului, în condițiile în care pe de o parte târgumureșencele au marșat pe un (1-4-3-3) cu o poziționare a compartimentelor extrem de apropiată, în timp ce băimărencele în încercarea de a ieși rapid din propria jumătate au suferit la capitolul preluare și jocul dintr-o singură atingere.

Ultimul sfert de oră al primului mitan a aparținut fetelor noastre care în minutele 35 și 37 și-au și trecut în cont primele ocazii rarisime de gol, Marinela Cotoș și Laura Desmerean prefațând reușita mijlocașului Laura Desmerean din minutul 41 venită în urma unei lovituri libere directe executată magistral din 18 metri la colțul scurt. Anterior acestei execuții, elevele lui Octavian Dragomir și-au creat și un avantaj în planul superiorității numerice, odată cu eliminarea din teren a jucătoarei din compartimentul median Kata Dako, trimisă la cabine după o intrare criminală la căpitanul de echipă Dariana Indrei.

Pe un fond inexplicabil de nervozitate târgumureșencele excelează în startul actului secund în durități, primele unsprezece minute consemnând cele două cartonașe galbene văzute de ; Szidonia Adorjak (min 48), și Timea Krall, plus unul roșu văzut de Marta David la o intrare grobiană la Marinela Cotoș. La faza imediat următoare celei de-a doua eliminări băimărencele reușesc să își dubleze avantajul grație reușitei de 2-0 a Cameliei Daneliuc. Contrar cursului jocului oaspetele reușesc în minutul 75 să reducă din handicap prin Szidonia Adorjak (la o fază care nu anunța nimic notabil). Cu zece minute înainte de final fetele noastre își măresc ecartul la două goluri după penalty-ul obținut și transformat de decarul Dariana Indrei. Deși zarurile păreau aruncate, formația oaspete revine în joc ca urmare a loviturii de la 11 metri transformată în minutul 85 de Kinga Barabasi, însă de data aceasta băimărencelor nu le mai scapă printre degete victoria (prima din actuala stagiune).

Cu o discpilină tehnico-tactică impusă deja de prof.Octavian domnițele râului pot reface în ultimele două etape ale sezonului regulat deficitul de puncte din duelurile cu Universitatea Galați (din deplasare) respectiv jocul de pe propriul teren cu ocupanta locului zece C.S.S.Târgoviște.

A.C.S.Fotbal Feminin Baia Mare – A.C.S.Ladies Târgu Mureș 3-2 (1-0)

Fotbal Feminin Divizia A Etapa 9
Stadionul Viorel Mateianu Baia Mare
Arbitrii:Victor Hurducaș (Iclod), Csaba Antal (Cluj Napoca), George Suciu (Câmpia Turzii)
Marcatoare: Laura Desmerean (41), Camelia Daneliuc (56), Dariana Indrei (80-11m) / Szidonia Adorjak (75), Kinga Barabasi (85-11m)
Cartonașe galbene: Camelia Daneliuc (61) / (Szidonia Adorjak (48), Timea Krall (50)
Cartonaș roșu: Kata Dako (41), Marta David (56)
A.C.S.Fotbal Feminin Baia Mare: 12.Krisztina Szoke Nagy – 18.Camelia Daneliuc, 10.Dariana Indrei-cpt, 3.Gabriela Țițu, 22.Alexandra Buftea, 7.Laura Desmerean, 6.Diana Butuza, 14.Denisa Olar (26.Denisa Șut 82), 21.Paula Tărău (9.Andreea Indrecan 84), 16.Paula Gavriș, 28.Marinela Cotoș (11.Georgiana Marița `73)
Antrenori: Octavian Dragomir, Dariana Indrei
A.C.S.Ladies Târgu Mureș: 1.Evelin Toth – 18.Erika Timar, 17.Kata Dako, 4.Timea Krall, 14.Szilvia Szilveszter (77.Renata Nagy `70), 7.Timea Tamaș, 11.Kinga Barabasi, 10.Kincso Szekely-cpt, 25.Szidonia Adorjak, 6.Anna Biro, 15.Marta David
Antrenori: Mihaly Sandor, Andras Szekely

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!