Actriţa Whoopi Goldberg s-a retras din producţia londoneză a musicalului ”Sister Act”

Actriţa Whoopi Goldberg s-a retras din producţia londoneză a musicalului ”Sister Act”, după ce premiera, care urma să aibă loc în vara acestui an, a fost amânată, informează bbc.com.

Din cauza restricţiilor impuse de pandemia de COVID-19, piesa a fost reprogramată pentru perioada 19 iulie-28 august 2022, la Eventim Apollo, Hammersmith. Goldberg trebuia să joace rolul cântăreţei Deloris van Cartier, personaj care se ascunde într-o mănăstire, deghizată în călugăriţă, după ce a fost martora unei crime.

”Sister Act este aproape şi dragă inimii mele. Şi sunt dezamăgită”, a spus actriţa.

”Împreună cu partenerii mei de producţie vom continua să muncim ca să punem în scenă o producţie fantastică, cu o nouă distribuţie uimitoare”, a spus Goldberg.

”Şi suntem nerăbdători să o prezentăm atunci când va putea fi realizată în condiţii de siguranţă pentru toţi cei de pe scenă, din spatele scenei şi din auditoriu”, a mai spus actriţa.

Jennifer Saunders ar fi trebuit să o interpreteze pe maica superioară, personaj jucat pentru scurt timp de Goldberg în producţia londoneză originală, care a avut premiera la Palladium, în 2009, înainte să-şi anuleze apariţiile finale din cauza unor probleme familiale. Ulterior, Goldberg a apărut în cinci reprezentaţii, în octombrie 2010, în săptămâna de dinaintea anulării spectacolului. Odată cu reluarea spectacolului, programată pentru vară, ar fi fost prima dată când revine în acest rol, consacrat prin filmele de succes ”Sister Act” şi ”Sister Act 2: Back In The Habit”.

”Această nouă versiune a ‘Sister Act The Musical’ a fost în producţie timp de mai mulţi ani”, a spus coproducătorul Jamie Wilson.

”Atât Whoopi cât şi eu suntem dedicaţi să lansăm această producţie festivă, veselă şi însufleţită destinată publicului din Marea Britanie”.

Povestea musicalului o urmează îndeaproape pe cea a filmului din 1992, unul dintre peliculele cele mai de succes de la începutul anilor 1990, cu încasări de 232 de milioane de dolari la nivel global.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!