Alianța Dreapta Unită, singura alternativă reală la monstruoasa coaliție PSD-PNL - Ziarul de Maramures

Breaking News

Alianța Dreapta Unită, singura alternativă reală la monstruoasa coaliție PSD-PNL

Alianța Dreapta Unită reprezintă o alternativă puternică și promițătoare la partidele tradiționale PSD și PNL din peisajul politic românesc. Spre deosebire de monstruoasa coaliție, ce are în spate doar interese personale și de grup, alianța dreptei este fondată pe principii de transparență, responsabilitate și modernizare, adunând sub umbrela sa forțe politice orientate către reforme structurale și progres social, afirmă Adrian Todoran, candidat al alianței la Alegerile pentru Parlamentul European, din 9 iunie, 2024.

”Unul dintre principalii piloni ai Alianței Dreapta Unită este accentul pus pe lupta împotriva corupției și a abuzurilor din sfera guvernamentală. Nouă ne pasă foarte mult de buna gestionare a resurselor publice şi de asigurarea unui cadru etic solid în zona administraţiei publice atât la nivel central, cât și local. De asemenea, viziunea noastră se axează puternic pe promovarea valorilor democratice autentice care să consolideze statul de drept.

O altă direcţie prioritară este cea legată de dezvoltarea economică durabilă. Alianţa Dreapta Unită depune eforturi pentru creșterea competitivității economice, stimularea antreprenoriatului și investițiile în infrastructura vitală pentru ţară, lucruri pe care liderii monstruoasei coaliții PSD – PNL le-au uitat. A trecut ceva vreme de la promisiunile făcute de aceștia, în 2020.

Acestea sunt doar câteva argumente care îi recomandă pe candidații Alianței Dreapta Unită pentru Parlamentul European. În plus, identitatea noastră europeanǎ și internaționalǎ este de multă vreme o prioritate clarǎ pentru membrii alianței. Toate cele trei formațiuni care o compun susṭin consolidarea relațiilor externe ale României în spirit european, respectând valorile europene fundamentale și contribuind activ la luarea deciziilor importante la nivel comunitar”, precizează Adrian Todoran, președintele PMP Maramureș, candidat al Alianței Dreapta Unită la Alegerile pentru Parlamentul European, pe pagina sa de Facebook.

Prin urmare, Alianţa Dreapta Unită reprezintă o alternativă fermă și echilibrată la actualele partide dominante din România. Prin viziune şi acțiuni concrete se dorește construire unei societăți mai echitabile, sigure și prospere pentru toţi cetățenii români.

Cod AEP: 41240004

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!