Deputat Gheorghe Șimon (PSD): „Pensii mărite, promisiunea mincinoasă a PNL!” - Ziarul de Maramures

Deputat Gheorghe Șimon (PSD): „Pensii mărite, promisiunea mincinoasă a PNL!”

Deputatul PSD Gheorghe Șimon condamnă promisiunile neonorate ale guvernului liberal condus de Florin Cîțu. Zeci de mii de pensionari maramureșeni,dar și din toată țara, bugetari și studenți, vor resimți acut neacordarea procentelor de majorare la pensie, salariu sau eliminarea gratuităților de care au beneficiat până acum.
„Guvernul PNL nu se dezminte și mai dă o lovitură celor 7 milioane de români pensionari, bugetari, studenți. Ca să rămână la putere, în campania electorală Orban spunea că sunt bani de pensii și salarii, Cîțu ne-a spus că vor mari cu 46% pensiile, iar în 2021 marirea va fi 8%. Acum au uitat ce au promis și nu mai măresc pensiile, salariile și nici nu aplică gratuitățile pentru studenți”, a spus deputatul Gheorghe Șimon.
În condițiile în care Legea bugetului este un subiect de maximă actualitate, deputatul maramureșean susține că pensionarii, un segment vulnerabil al societății românești, vor avea de suferit, iar soluții ar putea fi găsite dacă acest lucru s-ar dori cu adevărat.

„Pensiile reprezintă 8% din buget. Românii care au muncit o viață întreagă se uită neputincioși cum li se taie pensiile și în loc să trăiască decent sunt umiliți și înjosiți de cei care în urmă cu doar două luni le-au promis lapte și miere! Guvernul PNL nu este interesat să vină cu soluții, singura lui preocupare este să-și numească oameni în funcții cheie. Schimbarea este bună, dar atunci când faci trecerea la ceva mai bun nu la dansatoare sau chelnerițe impuse șefe peste noapte în domenii strategice!”, a mai punctat deputatul Gheorghe Șimon.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!