Deputatul AUR Maramureș, Darius Pop a fost prezent la CARAVANA ”Ce vor românii” - Ziarul de Maramures

Deputatul AUR Maramureș, Darius Pop a fost prezent la CARAVANA ”Ce vor românii”

Caravana “CE VOR ROMÂNII” împreună cu președintele CNC, Claudiu Târziu și prim-vicepreședintele, Marius Lulea au fost prezenți în filiala AUR Maramureș pentru a lua pulsul problemelor și intereselor maramureșenilor, a scris pe pagina sa, de Facebook, deputatul Darius Pop.

Le mulțumesc pe această cale pentru mesajele de încurajare pe care le-au transmis camarazilor din Maramureș și răbdarea, pasiunea și devotamentul de care dau dovadă pentru realizarea proiectului AUR, a precizat demnitarul Darius Pop.

Membrii AUR Maramureș s-au întâlnit cu cetățenii pentru a cunoaște nu doar doleanțele acestora, ci pentru a ști ce anume-și doresc, cum văd ei viitorul lor și al copiilor lor.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) continuă campania de consultare publică „Ce vor românii”, cu cea de-a doua etapă, desfășurată în Transilvania, în perioada 5-17 august 2022.

Claudiu Târziu, liderul senatorilor AUR și președintele Consiliului Național de Conducere AUR: ”După ce am aflat problemele și am văzut nevoile locuitorilor din județele din zona Moldovei, ne îndreptăm acum atenția către Transilvania. Județele de aici ne așteaptă să le vizităm, pentru a le înțelege mai bine și pentru a vedea realitatea așa cum este ea, de la fața locului, cu ochii noștri. Răspundem tuturor întrebărilor cetățenilor pe care-i întâlnim și luăm cu noi toate mesajele pe care ei ni le transmit, pentru a le face cunoscute și pentru a veni cu rezolvări.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!