Peste 7 milioane de lei vor ajunge la cluburile sportive de copii și juniori din Baia Mare (Lege promulgată) - Ziarul de Maramures

Peste 7 milioane de lei vor ajunge la cluburile sportive de copii și juniori din Baia Mare (Lege promulgată)

Autoritățile publice vor fi obligate să investească 30% din banii publici alocați sportului pentru susținerea programelor și secțiilor sportive de copii și juniori, precizează deputatul USR, Brian Cristian.

Brian Cristian, deputat USR Maramureș: ”De această lege al cărei co-inițiator sunt alături de colegii mei Tudor Pop, Filip Havarneanu și Ionuț Moșteanu vor putea beneficia peste 200.000 de copii și juniori. Doar la Baia Mare vom avea peste 7 milioane de lei alocați către sportul de copii și juniori, dacă ne raportăm la sumele alocate de la bugetul local către sport (în ultimii 2 ani și jumătate Primăria a  alocat clubului Minaur 43 de milioane de lei). Legea USR reprezintă un salt mare pentru a repune pe picioare sportul românesc și oferă o șansă reală generațiilor viitoare.”

Pe lângă asta reprezintă o investiție ce va aduce un real beneficiu pentru sănătatea românilor dar și o mai bună utilizarea a taxelor și impozitelor locale, a mai precizat demnitarul.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!