PSD cere eliminarea pensiilor parlamentarilor - Ziarul de Maramures

PSD cere eliminarea pensiilor parlamentarilor

Partidul Social Democrat a depus proiectul de lege privind eliminarea pensiilor parlamentarilor. Anunțul a fost făcut atât de deputatul Gabriel Zetea, cât și de senatorul Gabriela Firea.

Cei doi parlamentari au făcut anunțul pe o rețea de socializare.

Gabriel Zetea, deputat: ”PSD a depus proiectul de lege privind eliminarea pensiilor parlamentarilor, pentru că toți suntem egali în fața legii. Au trecut peste 450 de zile de când PNL trebuia să taie pensiile speciale, în 30 de zile! USR, cum a rămas cu promisiunea că odată ajunși la guvernare veți lupta pentru egalitate între români? România este condusă de un guvern de hoți și mincinoși care știu doar să aducă austeritate în fiecare domeniu de activitate. Și jigniri peste jigniri la toate categoriile de români. Nimeni NU a scăpat de loviturile PNL-USR! Așteptăm ca PNL și USR să își dea votul pentru acest proiect, alături de PSD! Vor avea destul curaj să o facă?”

Gabriela Firea, senator: ”Azi am depus un proiect pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Noi, echipa social-democratā, l-am depus si îl vom vota, firesc!
Curajosii “de dreapta” au ocazia sa-l voteze si ei, macar la 680 de zile de când promiteau cā în 30 le elimină.”

Foto-arhivă

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!