Cristian Niculescu Țagarlas, senator PNL MM: Noua lege privind modificarea Codului Penal a intrat în vigoare - Ziarul de Maramures

Cristian Niculescu Țagarlas, senator PNL MM: Noua lege privind modificarea Codului Penal a intrat în vigoare

Legea nr. 202/2024 pentru modificarea și completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul Penal a intrat în vigoare începând cu data de 1 iulie 2024.

Legea introduce măsuri noi împotriva infracțiunilor grave precum sclavia, traficul de persoane și traficul de minori, asigurând pedepse mai dure pentru cei care încalcă prevederile legale. De asemenea, aduce noi reglementări în privința materialelor pornografice cu minori, subliniind angajamentul nostru ferm în protejarea persoanelor vulnerabile.

Cristian Niculescu Țagarlas, senator PNL Maramureș: Această lege a fost adoptată de Camera Deputaților fără nici o modificare, fapt care reflectă activitatea profesională exemplară din Senat și din Comisia Juridică a Senatului, pe care o prezidez. De-a lungul carierei mele de avocat, am avut mereu ca obiectiv să servesc interesele justiției și să protejez drepturile fundamentale ale cetățenilor. Sunt mândru să aduc această expertiză în slujba cetățenilor, în special a maramureșenilor, și să asigur un cadru legislativ solid și echitabil pentru toți românii.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!