Florin Hossu, Cartel Alfa Maramureș: ”Doamna de la Ministerul Muncii, chiar e paralelă. E o tămâie. E beton, e bolovan! Pălăria e grozav de mare pentru căpucul ei, merge până la buric, atât e de mare” - Ziarul de Maramures

Florin Hossu, Cartel Alfa Maramureș: ”Doamna de la Ministerul Muncii, chiar e paralelă. E o tămâie. E beton, e bolovan! Pălăria e grozav de mare pentru căpucul ei, merge până la buric, atât e de mare”

CNS Cartel ALFA reia acțiunile de protest față de actualul Guvern

CNS Cartel ALFA reia acțiunile de protest față de actualul Guvern care acționează dictatorial, împotriva interesului general, se precizează în comunicatul transmis astăzi pe adresa redacției de către CNS Cartel Alfa.

Contactat telefonic, Florin Hossu, președintele Cartel Alfa Maramureș a venit cu câteva precizări referitoare la motivele pentru care sunt reluate aceste acțiuni de protest. Mai mult, Hossu, a făcut câteva comentarii acide vis-à-vis de ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Florin Hossu, președintele Cartel Alfa Maramureș: ”În primul rând imposibilitatea negocierii contractelor colective de muncă la nivel național sau sectorial apoi, creșterea sau necreșterea salariului minim pe economie, situația din sănătate, respectiv privatizarea mascată a sănătății care nu aduce niciun beneficiu cetățenilor români. Referitor la aceste proteste urmează să stabilim formula în care se vor desfășura. Din păcate la Untold se pot duce 60.000 de oameni, dar în fața Guvernului nu mai mult de 500 de oameni. Eu nu înțeleg cum e pandemia aceasta… Avem și noi 20.000 de vaccinați pentru că cei care merg la Untold, o parte, sunt și membrii de sindicat.”

Despre salariul minim- ”Pupătorii de c… străin au zis: ”Într-adevăr e mic!”

”Măi, dar voi ce faceți acolo, în România?” și pupătorii de c… străin au zis: ”Într-adevăr, e mic!”, dar ei nu vor recunoaște niciodată că nu e inițiativa lor, ci a unor europeni”… ”Să dea Dumnezeu să fie în trecere Guvernul acesta…”

Confederațiile sindicale sunt chemate la Guvern pentru a discuta despre un nou salariu pe economie. Președintele Cartel Alfa Maramureș a punctat faptul că o eventuală creștere a salariului minim pe economie nu se va datora actualei guvernări.

Florin Hossu, președintele Cartel Alfa Maramureș: ”Confederațiile sindicale au fost chemate la Guvern pentru a discuta despre stabilirea unui nou salariu minim pe economie pentru că s-a trezit Ministerul Muncii să considere că e totuși mic salariul minim… Inițial, noi am fost la Bruxelles și am discutat cu Nicolas Schmidt și ei i-au sunat și a zis: ”Măi, dar voi ce faceți acolo, în România?” și pupătorii de c… străin au zis: ”Într-adevăr, e mic!”, dar ei nu vor recunoaște niciodată că nu e inițiativa lor, ci a unor europeni, care până la urmă au văd că au dat curs discuțiilor noastre avute cu Nicolas Schmidt, comisar european. Să dea Dumnezeu să fie în trecere prin România, Guvernul acesta. Nu sunt fan PSD, dar aceștia, serios, de unde au apărut? Nu zic de partid ca și denumire, ci de competența oamenilor din partid. Voit sau nevoit. Voit că ascultă ordinele externe și nevoit că habar nu au.”

Pe de altă parte, Florin Hossu consideră că pălăria este grozav de mare pentru Raluca Turcan, ministrul Muncii.

Florin Hossu, președintele Cartel Alfa Maramureș:Doamna de la Ministerul Muncii, chiar e paralelă. E o tămâie. E beton, e bolovan! Fă-ți echipă dacă ești bolovan, cu oameni care știu ce înseamnă Ministerul Muncii, asistența socială etc. Am avut miniștrii…care acum cred că se ascund pe undeva când văd cine e la conducerea Ministerului Muncii. Dacă ar avea onoare și-ar da demisia pentru că pălăria e grozav de mare pentru căpucul ei. E grozav de mare, merge până la buric, atât e de mare. Nu se poate! Plus că apare aseară ministrul Economiei, domnul Popescu, la TVR, zâmbitor de parcă trăim în Germania și așa o duce economia de … pâlpâie. Ai închis mineritul. Ai dat niște sume de bani…Ce faci cu acei oameni peste doi ani de zile? Am trecut prin experiența asta când tinerii își cumpărau parabolice și televizoare, iar după un an le-au vândut că nu au mai avut de mâncare…Așa se va întâmpla și acolo…”

Revenim cu detalii referitoare la viitoarele proteste desfășurate de CNS Cartel Alfa.

Foto-Arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!