Breaking News

”Domnuuuu” primar, nu mă mai sunați atunci când aveți de gând să mă duceți cu zăhărelul. Nu funcționează!

Sunați-mă doar atunci când doriți să fiți onest. Puteți?

Azi dimineață m-am gândit la mama Omida. Pentru cei care nu știți, mama Omida a fost cea mai cunoscută ghicitoare și descântătoare autodeclarată din România. Bun, deci m-am gândit la ea în dimineața asta și la…primarul Cherecheș.

De ce asocierea? Simplu! Ieri, după ce am publicat materialul de opinie ”(ACTUALIZARE)Baia Mare: ”Neterminații” iau bani copiilor pentru spectacolul de păpuși dedicat lor, de 1 IUNIE//Teatrul s-a răzgândit. Intrarea este liberă”, la vreo două ore distanță m-a sunat edilul ca să-mi explice că nu-l interesează nimic legat de Teatrul Municipal Baia Mare, pe principiul că nu intră in atribuțiile sale sau ale Primăriei Baia Mare…instituția. Din nou am rămas…consternată.

Dar, dom’ primar, cine dă cu parul în orașul ăsta dacă nu cumva dumneavoastră? Că mama Omida clar, nu! Femeia a murit în 1994. E drept că în timpul vieții sale susținea că le știe pe toate având puterea de a prezice viitorul. Dar ce să vedeți, nu am nevoie de ea când e vorba de dumneavoastră. Pot anticipa ce este DA și ce este NU!

În urmă cu câteva săptămâni ați pozat în spațiul public în salvatorul Teatrului Municipal Baia Mare. Că faceți un proiect de reabilitare a clădirii pentru a crea condiții actorilor și pentru buna desfășurare a actului cultural. Ah, să nu uit, un proiect de reabilitare și modernizare pentru care, la ora asta, nu există sursă de finanțare. Asta ați omis să spuneți în interviul dat pentru rețeaua Facebook, pardon pentru o pagină de socializare din rețeaua Facebook. Vă mai amintiți? (foto jos) Dacă nu vă mai amintiți, nu e nicio problemă. Luăm legătura cu mama Omida prin GHOSTTUBE să vă reamintească. O să vă caute și o să vă explice: ce? cum? când? unde? de ce? Sau puteți alege varianta de aici!

Și poate chiar aveți dreptate la capitolul ”nu mă interesează”…

Deci, ”domnuuuu” primar, nu mă mai sunați atunci când aveți de gând să mă duceți cu zăhărelul, că nu funcționează! Mai bine nu mă apelați, e mai în regulă pentru dumneavoastră. Pentru că, după cum puteți băga de seamă, nu ratez subiectul! Sunați-mă doar atunci când doriți să fiți onest. Puteți?

În rest, să auzim numai de bine!

”Nu sunt nevoit să câştig, dar sunt nevoit să fiu onest. Nu sunt nevoit să reuşesc, dar sunt nevoit să trăiesc cea mai bună viaţă pe care o am. Trebuie să stau alături de cei drepţi şi să mă despart de ei atunci când greşesc.” (Abraham Lincoln)

Un material de opinie dedicat cunoscătorilor și acelora pentru care contează bunul-simț.

Ana Avram

***

JOS VIDEO-ca sa lamurim cum e cu Teatrul Municipal Baia Mare si administrarea lui…

Primar Cătălin Cherecheș, declaratie VIDEO: ”(…)Teatrul care este in subordinea autorității locale, finanțat de autoritatea locala (…)”; cum e dom’ primar?

Captură/Foto1 si 2: Adi Rusu-Detectivul de Presă Șoc! FB

2 Comentarii

  • Constat ca nici pe altii nu-i intereseaza soarta teatrului din Baia Mare, dovada fiind lipsa comentariilor. Cat despre domnul primar….oare ce-l intereseaza ? Sunt multe prioritati in municipiu pentru care nu intervine, nu se ,,zbate,, ! Constat ca este ,,pasionat,, de imobiliare si …cam atat . A…sa nu uit de panselute ! 😉

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!